Guest House Bunk

Koshinetsu, Myoko
Guest House Bunk Öne Çıkan Resim
Guest House Bunk Dış Mekan
Guest House Bunk Dış Mekan
Guest House Bunk Dış Mekan
Guest House Bunk Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Guest House Bunk
1455-3 Taguchi Koshinetsu, Myoko

Myoko bölgesindeki Guest House Bunk konaklamanızda, Myoko Kogen ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Myoko-Togakushi Renzan National Park ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Madarao Kogen Kayak Merkezi ile 8,5 mi (13,6 km) ve Togari Onsen Kayak Merkezi ile 26,5 mi (42,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca kayak dolabı, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (with Loft, 1)
Room
Superior Oda, Ortak Banyo
Room
Standard Oda, Ortak Banyo
Room
Standard Çatı Katı (Loft), 2 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x