Guest House Al Gattopardo

Aegadian Adaları, Favignana
Guest House Al Gattopardo Öne Çıkan Resim
Guest House Al Gattopardo İç Mekan
Guest House Al Gattopardo İç Mekan
Guest House Al Gattopardo İç Mekan
Guest House Al Gattopardo İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Guest House Al Gattopardo
Via Libertà - angolo Via A. Di Vita Aegadian Adaları, Favignana

Favignana bölgesindeki Guest House Al Gattopardo misafirlere plaj yakınında, Favignana Plaza ile Ex Stabilimento Florio 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Madrice Katedrali ile 0,2 mi (0,4 km) ve Port of Favignana ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca konak otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili konak otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x