Gudauri Loft

Gudauri, Kazbegi
Gudauri Loft Genel
Gudauri Loft Genel
Gudauri Loft Öne Çıkan Resim
Gudauri Loft Dış Mekan
Gudauri Loft Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Gudauri Loft
Gudauri, 4702 Gudauri, Kazbegi

Gudauri Loft misafirlere Kazbegi bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Gudauri Rekreasyon Alanı ve Kobi Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. George Kilisesi ile 8,5 mi (13,6 km) ve Sadzele Zirvesi ile 17,7 mi (28,5 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Royal
Royal Süit
Executive
Executive Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x