Guarany Eco Resort

Monte Siao
Guarany Eco Resort Genel
Guarany Eco Resort Genel
Guarany Eco Resort Genel
Guarany Eco Resort Genel
Guarany Eco Resort Genel
Image More +166 fotoğraf
Guarany Eco Resort
Sitio Sao Luis , Monte Siao

Monte Siao bölgesindeki Guarany Eco Resort misafirlere kırsal bölgede, Cachoeira do Coqueiral ve Rosario church ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Mario Zucato Meydanı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Thermas Su Parkı ile 8,5 km (5,3 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x