Guangdong Hotel

Pearl River Deltası, Guangzhou
Guangdong Hotel Genel
Guangdong Hotel Genel
Guangdong Hotel Genel
Guangdong Hotel Genel
Guangdong Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +86 fotoğraf
Guangdong Hotel
No. 309 Dongfengzhong Road Pearl River Deltası, Guangzhou

Guangzhou (Yuexiu) bölgesindeki Guangdong Hotel konaklamanızda Zhenhai Kulesi ve Nanyue Krallık Sarayı Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Yuexiu Parkı ile 2,5 km ve Beş Koç Heykeli ile 4 km mesafede.

Banquet hall yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 491 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Guangzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 398 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Business Süit
Room
Economy Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x