Guan Ping House

Puli
Guan Ping House Öne Çıkan Resim
Guan Ping House Dış Mekan
Guan Ping House Dış Mekan
Guan Ping House Dış Mekan
Guan Ping House Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Guan Ping House
No.9-5, Hushan Rd. , Puli

Puli bölgesindeki Guan Ping House konaklamanızda, Tayvan Coğrafya Merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Huzi Shan ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sun Moon Lake ile 10 mi (16,2 km) ve Formoza Yerli Halkı Kültür Köyü ile 9,8 mi (15,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere otelde alışveriş, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küvet
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Ortak Banyo
Room
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Ortak Banyo
Room
Design Villa, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x