Guachipas Golf Hotel Boutique

Kuzeybatı Bölgesi, Guachipas
Guachipas Golf Hotel Boutique Genel
Guachipas Golf Hotel Boutique Genel
Guachipas Golf Hotel Boutique Genel
Guachipas Golf Hotel Boutique Genel
Guachipas Golf Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Image More +80 fotoğraf
Guachipas Golf Hotel Boutique
Secondary Ruta Provincial No. 41, KM 8 Kuzeybatı Bölgesi, Guachipas

Guachipas Golf Hotel Boutique konaklamanızda Guachipas bölgesinde, Quebrada de Cafayate ile 34,5 km (21,4 mi) ve Valle de Lerma ile 50,7 km (31,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel, Cabra Corral Barajı ile aynı bölgededir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Guachipas bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4844 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x