Guacalito de la Isla

Batı Nikaragua, Manzanillo
Guacalito de la Isla Genel
Guacalito de la Isla Genel
Guacalito de la Isla Öne Çıkan Resim
Guacalito de la Isla Dış Mekan
Guacalito de la Isla Golf
Image More +13 fotoğraf
Guacalito de la Isla
Km 10 Carretera Las Salinas Tola Batı Nikaragua, Manzanillo

Bu tatil evi misafirlere Tola (Guacalito de La Isla) bölgesinde, Guacalito de La Isla ve Reserva Ecológica Zacatan ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil evi Gigante Plajı ile 4,1 mi (6,5 km) ve Amarillo Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Bu tatil evi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş tatil evinde özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişiminden yararlanabilirsiniz; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları var.

Golf sahasında atış alıştırması yapın veya özel plajda güneşin tadını çıkartın. Bu tatil evinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Apart Daire
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Okyanusa Sıfır (Two Stories)
Room
Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Ev (Casona Don Carlos)
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Denize Sıfır
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Denize Sıfır
Room
Süit (Doña Vivian)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x