GT Hotel Iloilo

Panay Island, Iloilo
GT Hotel Iloilo Öne Çıkan Resim
GT Hotel Iloilo Dış Mekan
GT Hotel Iloilo İç Mekan
GT Hotel Iloilo Yerinde Yemek
GT Hotel Iloilo Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
GT Hotel Iloilo
De Leon Street Panay Island, Iloilo

GT Hotel Iloilo misafirlere Iloilo (Iloilo City Proper) bölgesinde, Molo Konağı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Iloilo Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM City Iloilo Alışveriş Merkezi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Medicus Tıp Merkezi ile 1,6 mi (2,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Prima Bistro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 81 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x