Grosvenor Hotel Stockbridge

South East England, Stockbridge
Grosvenor Hotel Stockbridge Genel
Grosvenor Hotel Stockbridge Genel
Grosvenor Hotel Stockbridge Öne Çıkan Resim
Grosvenor Hotel Stockbridge Dış Mekan
Grosvenor Hotel Stockbridge Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Grosvenor Hotel Stockbridge
High Street South East England, Stockbridge

Grosvenor Hotel Stockbridge konaklamanızda Stockbridge merkezinde, River Test ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Longstock Park ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Sparsholt College ile 11,1 km (6,9 mil) ve Great Hall ile 14,5 km (9 mil) mesafede.

Yemek servisi için The Market Room ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

26 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Küçük otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Luxury
Luxury Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Classic
Classic Oda
Premium
Premium Oda
Deluxe
Deluxe Kır Evi
Garden
Garden Room Twin (Pets Welcome)
House
House Twin
The
The Mayfly (No Pets)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x