Griya Sunset Kuta

Lesser Sunda Islands, Denpasar Barat
Griya Sunset Kuta Öne Çıkan Resim
Griya Sunset Kuta Banyo Tipleri
Griya Sunset Kuta Banyo Tipleri
Griya Sunset Kuta Havuz
Griya Sunset Kuta Havuz
Image More +8 fotoğraf
Griya Sunset Kuta
Jl. Pura Mertasari V no 29 Lesser Sunda Islands, Denpasar Barat

Griya Sunset Kuta misafirlere Kuta (Günbatımı Yolu) bölgesinde, Trans Studio Alışveriş Merkezi ve Kuta Galeria Shopping Arcade ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Legian Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Seminyak Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x