Greta Apartments

Limenas Chersonisou
Greta Apartments Genel
Greta Apartments Genel
Greta Apartments Genel
Greta Apartments Genel
Greta Apartments Öne Çıkan Resim
Image More +151 fotoğraf
Greta Apartments
Giaboudaki 9 , Limenas Chersonisou

Greta Apartments misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Sarakino Çeşmesi ve Aquaworld Akvaryumu ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Star Beach Water Park ile 0,9 mi (1,4 km) ve Stalis Plajı ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 22-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Economy
Economy Stüdyo, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x