Greet Hotel Castres Saïx

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Saix
Greet Hotel Castres Saïx Genel
Greet Hotel Castres Saïx Genel
Greet Hotel Castres Saïx Genel
Greet Hotel Castres Saïx Genel
Greet Hotel Castres Saïx Genel
Image More +56 fotoğraf
Greet Hotel Castres Saïx
2 BIS ROUTE DE SEMALENS Midi-pyrenees (orta Pireneler), Saix

Saix bölgesindeki Greet Hotel Castres Saïx misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Travet Stadyumu ve Goya Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jean Jaurès Meydanı ile 6,9 km (4,3 mil) ve Jean Jaures Müzesi ile 8,8 km (5,5 mil) mesafede.

Greet Hotel Castres Saïx misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 50 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, genel oturma odası ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Pop
Pop Room with a double bed
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x