GreenPage Garden Suites

Kigali
GreenPage Garden Suites Genel
GreenPage Garden Suites Öne Çıkan Resim
GreenPage Garden Suites Dış Mekan
GreenPage Garden Suites Dış Mekan
GreenPage Garden Suites Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
GreenPage Garden Suites
KK 370 Street, Off KK 21 Ave, Niboye House No. 1, Taba. Near LAMANE Bakery , Kigali

Kigali bölgesindeki GreenPage Garden Suites konaklamanızda Rwanda Kalkınma Dairesi ve BK Arena ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Amahoro Stadyumu ile 1,9 mi (3 km) ve Kimironko Pazarı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Classic
Classic Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo, Dağ Manzaralı
Executive
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Özel Banyo, Dağ Manzaralı
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Basic Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
Exclusive Stüdyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x