Green World Hotel Nha Trang

Orta Vietnam, Tân Lập
Green World Hotel Nha Trang Genel
Green World Hotel Nha Trang Genel
Green World Hotel Nha Trang Genel
Green World Hotel Nha Trang Genel
Green World Hotel Nha Trang Genel
Image More +131 fotoğraf
Green World Hotel Nha Trang
44 Nguyen Thi Minh Khai P. Loc Tho Orta Vietnam, Tân Lập

Green World Hotel Nha Trang misafirlere Nha Trang merkezinde, Do Dien Khanh Galerisi yakınında ve Nha Trang Gece Pazarı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bai Dai Plajı ile 14,2 mi (22,9 km) ve Tram Huong Kulesi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Bach Duong yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 201 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Senior
Senior Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Premier
Premier Süit, Kısmi Deniz Manzarası
Presidential
Presidential Süit
Green
Green Suite
Room
Superior Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x