Green Village Kotor

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Orahovac
Green Village Kotor Genel
Green Village Kotor Öne Çıkan Resim
Green Village Kotor Dış Mekan
Green Village Kotor İç Mekan
Green Village Kotor İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Green Village Kotor
Svetog Djordja Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Orahovac

Orahovac bölgesindeki Green Village Kotor misafirlere deniz kıyısında, Kotor Körfezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve St Nicholas’ Church ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Porto Montenegro ile 12,6 mi (20,4 km) ve St Matthew's & St Eustace's ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 7 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Zemin Kat
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x