Green Village Assisi

Apennine Mountains, Assisi
Green Village Assisi Genel
Green Village Assisi Genel
Green Village Assisi Öne Çıkan Resim
Green Village Assisi Dış Mekan
Green Village Assisi Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Green Village Assisi
via San Giovanni in Campiglione 110 Apennine Mountains, Assisi

Assisi bölgesindeki Green Village Assisi misafirlere kırsal bölgede, Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve St. Mary of the Angels Bazilikası ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Santa Chiara Bazilikası ile 5 km (3,1 mi) ve San Damiano ile 5,6 km (3,5 mi) mesafede.

Otelin restoranı Oasi del Gusto akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır. 3 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, 1 Yatak Odası (4 pax)
Room
Dağ Evi, 1 Yatak Odası (3 pax)
Room
Dağ Evi, 1 Yatak Odası (2 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x