Green View Resort

Vang Vieng
Green View Resort Genel
Green View Resort Genel
Green View Resort Öne Çıkan Resim
Green View Resort Dış Mekan
Green View Resort Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Green View Resort
Baan tha heua 20km south of Vang Vieng , Vang Vieng

Vang Vieng bölgesindeki Green View Resort konaklamanızda, Nam Ngum Reservoir yakınında olacaksınız. Bu otel Wat Si Souman ile 15,4 mi (24,8 km) ve Tham Phu Kham ile 15,8 mi (25,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x