Green Sudr Hotel

Ras Sudr
Green Sudr Hotel Genel
Green Sudr Hotel Genel
Green Sudr Hotel Genel
Green Sudr Hotel Genel
Green Sudr Hotel Genel
Image More +137 fotoğraf
Green Sudr Hotel
Kilo 76 Ahmed Hamdy Tunnel, Ras Sudr , Ras Sudr

Green Sudr Hotel, Ras Sudr bölgesindedir.

Bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 plaj barı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 132 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ras Sudr bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Elite
Elite Oda
Luxury
Luxury Oda
Room
Classic Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x