Green Shadows Beach Hotel

Güney Sri Lanka Sahili, Waskaduwa
Green Shadows Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Green Shadows Beach Hotel Dış Mekan
Green Shadows Beach Hotel Dış Mekan
Green Shadows Beach Hotel Dış Mekan
Green Shadows Beach Hotel Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Green Shadows Beach Hotel
Kudawaskaduwa, Wellaboda Güney Sri Lanka Sahili, Waskaduwa

Wadduwa bölgesindeki Green Shadows Beach Hotel konaklamanızda, Pothupitiya Plajı yakınında ve Kalatura Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Bentota Plajı ile 13,3 mi (21,4 km) ve Kalutara Bodhiya ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için alakart dâhildir.

24 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x