Green Park Hotel

Eastern Sardinia, Cala di Volpe
Green Park Hotel Genel
Green Park Hotel Öne Çıkan Resim
Green Park Hotel Dış Mekan
Green Park Hotel Dış Mekan
Green Park Hotel Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Green Park Hotel
Loc. Cala di Volpe Eastern Sardinia, Cala di Volpe

Green Park Hotel misafirlere Arzachena bölgesinde, golf sahasına yakın, Pevero Golf Club ve Cala Volpe Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Olbia Limanı ile 15,6 mi (25,1 km) ve Capriccioli Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x