Green Park Boutique Hotel

Vientian
Green Park Boutique Hotel Genel
Green Park Boutique Hotel Genel
Green Park Boutique Hotel Genel
Green Park Boutique Hotel Genel
Green Park Boutique Hotel Genel
Image More +86 fotoğraf
Green Park Boutique Hotel
248 Khouvieng Road, Nongchanch , Vientian

Green Park Boutique Hotel konaklamanızda Vientian merkezinde, Parkson Laos ve Vientiane Center ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Wat Si Muang ile 0,6 km ve Talat Sao ile 1 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Sala Nong Chan Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Süit
Room
Executive Oda
Room
Premium Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x