Green Paradise Alimini Resort

Salento Yarımadası (bölge), Otranto
Green Paradise Alimini Resort Genel
Green Paradise Alimini Resort Genel
Green Paradise Alimini Resort Öne Çıkan Resim
Green Paradise Alimini Resort Dış Mekan
Green Paradise Alimini Resort Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Green Paradise Alimini Resort
Contrada Fontanelle Salento Yarımadası (bölge), Otranto

Otranto bölgesindeki Green Paradise Alimini Resort misafirlere denize sıfır, Alimini Gölleri ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Baia Dei Turchi Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan kamp alanı Otranto Kalesi ile 4,9 km (3,1 mi) ve Alimini Plajı ile 5,1 km (3,2 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için kamp alanında belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Küvet
Room
Junior Süit, Veranda
Room
Premium Bungalov, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Superior Bungalov, 3 Yatak Odası, Mutfak
Room
Family Bungalov, 2 Yatak Odası, Veranda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda
Room
Deluxe Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x