Green Island Guest House

Beipu
Green Island Guest House Öne Çıkan Resim
Green Island Guest House Dış Mekan
Green Island Guest House Dış Mekan
Green Island Guest House Dış Mekan
Green Island Guest House Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Green Island Guest House
No. 2, 5 Nanpu, Nanpu Village , Beipu

Beipu bölgesindeki Green Island Guest House konaklamanızda Sifenlin ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Beipu Eski Sokağı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Leo Foo Village Tema Parkı ile 18,5 mi (29,8 km) ve Tsing Hua Ulusal Üniversitesi ile 9 mi (14,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler buzdolabı isteyebilmektedir.

Misafirler karaoke gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 2.5 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Ev, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x