Green House Phuket

Puket Adası, Si Sunthon
Green House Phuket Genel
Green House Phuket Öne Çıkan Resim
Green House Phuket Dış Mekan
Green House Phuket Dış Mekan
Green House Phuket Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Green House Phuket
221/10 Moo.8, Muang Mai Road Pa Khlog, Thalang Puket Adası, Si Sunthon

Si Sunthon bölgesindeki Green House Phuket konaklamanızda İki Kahraman Anıtı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Boat Lagoon Marina ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Kamala Plajı ile 11,2 mi (18,1 km) ve Bang Tao Plajı ile 7,7 mi (12,3 km) mesafede.

Green House Phuket misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x