Green House Bukhara - Hostel

Taşkent
Green House Bukhara - Hostel Öne Çıkan Resim
Green House Bukhara - Hostel Dış Mekan
Green House Bukhara - Hostel İç Mekan
Green House Bukhara - Hostel Yerinde Yemek
Green House Bukhara - Hostel Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Green House Bukhara - Hostel
Dehkanabad Street, Home 23. , Taşkent

Green House Bukhara - Hostel misafirlere Taşkent merkezinde, Lokomotiv Amusement Park ve Anhor Lokomotiv Bogi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu hostel Taşkent Kulesi ile 3,1 mi (5,1 km) ve Tashkentland ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve karaoke bulunmaktadır. Bu hostelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ücretsiz bebek bakımı ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 15 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Avlu Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Bahçeli (6 beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x