Green Garden Hotel

Lesser Sunda Islands, Kuta
Green Garden Hotel Genel
Green Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Green Garden Hotel Dış Mekan
Green Garden Hotel İç Mekan
Green Garden Hotel İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Green Garden Hotel
Jalan Kartika Plaza South Kuta Beach Lesser Sunda Islands, Kuta

Green Garden Hotel misafirlere Kuta (Kartika Plaza) bölgesinde, Discovery Alışveriş Merkezi yakınında ve Waterbom Bali Su Parkı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kuta Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Legian Plajı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x