Green Bay Samed Resort

Tayland Doğu Sahili, Rayong
Green Bay Samed Resort Genel
Green Bay Samed Resort Genel
Green Bay Samed Resort Genel
Green Bay Samed Resort Öne Çıkan Resim
Green Bay Samed Resort Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Green Bay Samed Resort
36/11 M. 4, T. Phe. A. Muang Tayland Doğu Sahili, Rayong

Rayong (Haad Sai Kaew) bölgesindeki Green Bay Samed Resort konaklamanızda Hat Sai Kaew Plajı ve Ao Phai Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Koh Samet İskelesi ile 3 km (1,9 mi) ve Rayong Akvaryumu ile 5 km (3,1 mi) mesafede.

Green Bay Samed Resort misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x