Green Asri

Lesser Sunda Islands, Senggigi
Green Asri Öne Çıkan Resim
Green Asri Dış Mekan
Green Asri Dış Mekan
Green Asri Dış Mekan
Green Asri Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Green Asri
Jl. Raya Senggigi Lesser Sunda Islands, Senggigi

Senggigi bölgesindeki Green Asri misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Pura Batu Bolong ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Senggigi Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Senggigi Sanat Pazarı ile 3 mi (4,8 km) ve Pantai Kerandangan II ile 4,6 mi (7,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz açık havuz ve kapalı havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler 5 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Standard Oda, Havuz Kenarı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x