Green Apartments

Karpacz
Green Apartments Öne Çıkan Resim
Green Apartments Dış Mekan
Green Apartments Dış Mekan
Green Apartments Dış Mekan
Green Apartments Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Green Apartments
ul. Sarnia 21 , Karpacz

Karpacz bölgesindeki Green Apartments misafirlere dağda, Karkonosze Ulusal Parkı ve Park Bajek ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan apart daire Relaks Kayak Yamacı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Spor ve Turizm Müzesi ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Albero yemek servisi için ideal, bu apart dairede, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 131 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 40 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, Sauna
Apart
Apart Daire (Duplex)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x