Greek Pride Aithrion Hotel

Thrace, Kriopigi
Greek Pride Aithrion Hotel Öne Çıkan Resim
Greek Pride Aithrion Hotel Dış Mekan
Greek Pride Aithrion Hotel Dış Mekan
Greek Pride Aithrion Hotel Dış Mekan
Greek Pride Aithrion Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Greek Pride Aithrion Hotel
Agia Kiriaki 1 Thrace, Kriopigi

Kassandra bölgesindeki Greek Pride Aithrion Hotel konaklamanızda, Kalithea Plajı ve Ammon Zeus Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Afitos Folklor Müzesi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Chaniotis Plajı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x