Great Southern Killarney

Güneybatı İrlanda, Province of Munster
Great Southern Killarney Genel
Great Southern Killarney Genel
Great Southern Killarney Genel
Great Southern Killarney Genel
Great Southern Killarney Genel
Image More +39 fotoğraf
Great Southern Killarney
Town Centre Güneybatı İrlanda, Province of Munster

Great Southern Killarney misafirlere Killarney merkezinde, Speir Bhean Anıtı yakınında ve Killarney Evi ve Bahçeleri ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Killarney Ulusal Parkı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Killarney Cineplex Sineması ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

177 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık tenis kortları, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit
Room
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x