Great Bay Condominiums located at The Ritz-Carlton Club, St Thomas

St. Thomas Ve St. John, Nazareth
Great Bay Condominiums located at The Ritz-Carlton Club, St Thomas Genel
Great Bay Condominiums located at The Ritz-Carlton Club, St Thomas Genel
Great Bay Condominiums located at The Ritz-Carlton Club, St Thomas Genel
Great Bay Condominiums located at The Ritz-Carlton Club, St Thomas Öne Çıkan Resim
Great Bay Condominiums located at The Ritz-Carlton Club, St Thomas Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Great Bay Condominiums located at The Ritz-Carlton Club, St Thomas
6910 Great Bay St. Thomas Ve St. John, Nazareth

Great Bay Condominiums located at The Ritz-Carlton Club, St Thomas misafirlere St. Thomas bölgesinde, denize sıfır, Beverhout Point ve Turquoise Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Sapphire Plajı ile 2,5 mi (4 km) ve Virgin Adaları Ulusal Parkı ile 5,9 mi (9,6 km) mesafede.

Bu otelde, 5 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve düz ekran televizyon olan 106 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde set üstü ocak, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
2 Bedroom Suite
Room
2 Bedroom Residence
Room
3 Bedroom Residence

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x