Grazia Maria Hotel

Saly Petite Cote, Sali Niakhniakhal
Grazia Maria Hotel Genel
Grazia Maria Hotel Genel
Grazia Maria Hotel Öne Çıkan Resim
Grazia Maria Hotel Dış Mekan
Grazia Maria Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Grazia Maria Hotel
Saly, Niakh Niakhal, Sénégal Saly Petite Cote, Sali Niakhniakhal

Mbour bölgesindeki Grazia Maria Hotel konaklamanızda, Saly Golf Club ile 3,2 mi (5,2 km) ve Plage De Warang ile 6,2 mi (10 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Mbour Fishermen Village ile 6,3 mi (10,1 km) ve Somone Lagoon Reserve ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, terlik ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x