GRAZIA HOTEL & APARTMENTS

Kigali
GRAZIA HOTEL & APARTMENTS Genel
GRAZIA HOTEL & APARTMENTS Öne Çıkan Resim
GRAZIA HOTEL & APARTMENTS Dış Mekan
GRAZIA HOTEL & APARTMENTS Dış Mekan
GRAZIA HOTEL & APARTMENTS Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
GRAZIA HOTEL & APARTMENTS
KG 624 ST KN rd , Kigali

Kigali bölgesindeki GRAZIA HOTEL & APARTMENTS konaklamanızda, Rwanda Kalkınma Dairesi ve Kigali Kongre Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel University of Kigali ile 1,1 mi (1,8 km) ve Kigali Business Centre ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

GRAZIA HOTEL & APARTMENTS içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Superior Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x