Granpas Inn Bougainvillea

Anjuna
Granpas Inn Bougainvillea Genel
Granpas Inn Bougainvillea Genel
Granpas Inn Bougainvillea Öne Çıkan Resim
Granpas Inn Bougainvillea Dış Mekan
Granpas Inn Bougainvillea Dış Mekan
Image More +92 fotoğraf
Granpas Inn Bougainvillea
Gaunwaddi Anjuna Beach Road , Anjuna

Granpas Inn Bougainvillea misafirlere Anjuna bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Baga Plajı ve Miraculous Kavşağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Anjuna Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Calangute Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için Bougainvillea Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda, Havuz Kenarı
Room
Ancestral Suite with Private Garden and Balcony
Room
Deluxe Oda
Room
Ancestral Suite with Balcony and Garden View
Room
Pool Side Suite with Bathtub and Private outdoor Shower

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x