Grannys Farm

Kuzey Madeira, Sao Vicente
Grannys Farm Genel
Grannys Farm Öne Çıkan Resim
Grannys Farm Dış Mekan
Grannys Farm Dış Mekan
Grannys Farm Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Grannys Farm
Estrada das Ginjas Kuzey Madeira, Sao Vicente

Sao Vicente bölgesindeki Grannys Farm konaklamanızda Laurisilva of Madeira ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Sao Vicente Mağaraları ve Volkanizm Merkezi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu kır evi Porto Moniz Doğal Havuzları ile 13,4 mi (21,6 km) ve CR7 Müzesi ile 20,1 mi (32,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Kır
Kır Evi, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı (A)
Kır
Kır Evi, 1 Yatak Odası (B)
Kır
Kır Evi, 1 Yatak Odası (D)
Çadır
Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x