Granja da Cabrita

Beira, Coimbra
Granja da Cabrita Genel
Granja da Cabrita Genel
Granja da Cabrita Genel
Granja da Cabrita Öne Çıkan Resim
Granja da Cabrita Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Granja da Cabrita
R. Inês de Castro 17 Beira, Coimbra

Granja da Cabrita misafirlere Coimbra (Santa Clara e Castelo Viegas) bölgesinde, Santa Clara-a-Nova Kültür Merkezi ve Jardim Botanico ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pedro and Inês Footbridge ile 2,5 mi (4 km) ve Portugal dos Pequenitos ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Family
Family Oda
Family
Family Stüdyo Süit, Bahçe Manzaralı
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x