Grange Gardens Hotel

Berea
Grange Gardens Hotel Genel
Grange Gardens Hotel Genel
Grange Gardens Hotel Öne Çıkan Resim
Grange Gardens Hotel Dış Mekan
Grange Gardens Hotel Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Grange Gardens Hotel
27 Innes Road Morningside , Berea

Durban (Morningside) bölgesindeki Grange Gardens Hotel misafirlere Kings Park Stadı ve St James Anglikan Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel uShaka Marine World ile 4,1 mi (6,5 km) ve I Heart Market ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 36 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x