Grandview Motel

Britanya Kolombiyası (ınterior), Kamloops
Grandview Motel Genel
Grandview Motel Genel
Grandview Motel Genel
Grandview Motel Genel
Grandview Motel Genel
Image More +57 fotoğraf
Grandview Motel
463 Grandview Terrace Britanya Kolombiyası (ınterior), Kamloops

Grandview Motel misafirlere Kamloops merkezinde, Thompson Rivers Üniversitesi ve Ruckers Fun & Games ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu motel Royal Inland Hastanesi ile 1 mi (1,5 km) ve Tournament Capital Centre ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Grand
Grand Oda
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x