GrandStay Hotel & Suites Spicer

Minnesota Merkez, New London
GrandStay Hotel & Suites Spicer Genel
GrandStay Hotel & Suites Spicer Genel
GrandStay Hotel & Suites Spicer Genel
GrandStay Hotel & Suites Spicer Genel
GrandStay Hotel & Suites Spicer Genel
Image More +66 fotoğraf
GrandStay Hotel & Suites Spicer
15980 Hwy 23 NE Minnesota Merkez, New London

New London bölgesindeki GrandStay Hotel & Suites Spicer konaklamanızda, Little Crow Country Club ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Glacial Ridge Şaraphanesi ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu otel Green Lake ile 1,2 mi (1,9 km) ve Spicer City Parkı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Tavern & Grille-Seasonal yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 51 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Single King)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Extended Stay Studio)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (King Executive)
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Double Queen)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x