GrandResort

Limassol
GrandResort Genel
GrandResort Genel
GrandResort Genel
GrandResort Genel
GrandResort Genel
Image More +81 fotoğraf
GrandResort
Amathus Area , Limassol

Limassol bölgesindeki GrandResort misafirlere tarihi bölgede, Amathus Harabeleri ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Amathus Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Saint Anna Kilisesi ile 2,3 mi (3,6 km) ve Castella Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Salaminia Fine Dining restoranı havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

255 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 spa küveti, sağlık kulübü ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Limassol bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12917 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı (Two Connecting)
Deluxe
Deluxe Oda (Inland View 2+1)
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı (Deluxe)
Room
Deluxe Oda (Inland View)
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Executive Junior Suite, Sea View
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı (Deluxe 2+2)
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda (Inland View)
Room
Executive Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x