Grandes Apartments Kouremenos

Itanos, Kouremenos
Grandes Apartments Kouremenos Öne Çıkan Resim
Grandes Apartments Kouremenos Dış Mekan
Grandes Apartments Kouremenos Dış Mekan
Grandes Apartments Kouremenos Dış Mekan
Grandes Apartments Kouremenos Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Grandes Apartments Kouremenos
Kouremenos Beach Palekastro Itanos, Kouremenos

Sitia bölgesindeki Grandes Apartments Kouremenos misafirlere deniz kıyısında, Chiona Beach ve Itanos Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Maridáti ile 2 mi (3,2 km) ve Vai Palmiye Korusu ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Yunan mutfağı alanında uzman olan Grandes Restaurant misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x