Grandes Alpes Hotel

Northern Alps, Courchevel
Grandes Alpes Hotel Genel
Grandes Alpes Hotel Genel
Grandes Alpes Hotel Genel
Grandes Alpes Hotel Genel
Grandes Alpes Hotel Genel
Image More +181 fotoğraf
Grandes Alpes Hotel
1 Rue de l'Église Northern Alps, Courchevel

Grandes Alpes Hotel misafirlere Courchevel bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Courchevel 1850 ve Verdons Teleferiği yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Courchevel 1650 ile 2,4 mi (3,8 km) ve Meribel Kayak Merkezi ile 17 mi (27,3 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler DVD oynatıcı ve plazma televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve spor salonu sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere gözetimli çocuk bakımı, kayak dolabı ve kuaför sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Oda
Oda
Family
Family Oda (Serpentine)
Deluxe
Deluxe Süit
Süit
Süit
Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire
Süit
Süit
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (Jade)
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (Beryl)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x