Grande Hotel e Termas de Araxá

Araxa
Grande Hotel e Termas de Araxá Genel
Grande Hotel e Termas de Araxá Öne Çıkan Resim
Grande Hotel e Termas de Araxá Dış Mekan
Grande Hotel e Termas de Araxá Dış Mekan
Grande Hotel e Termas de Araxá Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Grande Hotel e Termas de Araxá
Rua Águas Do Araxa Estância Parque do Barreiro Araxá , Araxa

Grande Hotel e Termas de Araxá misafirlere Araxa (Barreiro) bölgesinde, Salesianos Meydanı ve Dona Beja Konutu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Convention Center Agenor Lemos ile 3,2 mi (5,2 km) ve Governador Valadares Meydanı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Grande Hotel e Termas de Araxá misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 283 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kaplıca ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe com Varanda
Room
Quarto Deluxe
Room
Quarto Superior Deluxe
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x