Grande Adam Pool Villa

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Grande Adam Pool Villa Genel
Grande Adam Pool Villa Öne Çıkan Resim
Grande Adam Pool Villa Dış Mekan
Grande Adam Pool Villa İç Mekan
Grande Adam Pool Villa Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Grande Adam Pool Villa
Soi Adam House no. 49/110 Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Bu villa size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Pattaya Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x