Grand Xing Imperial Hotel

Panay Island, Iloilo
Grand Xing Imperial Hotel Genel
Grand Xing Imperial Hotel Genel
Grand Xing Imperial Hotel Öne Çıkan Resim
Grand Xing Imperial Hotel Dış Mekan
Grand Xing Imperial Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Grand Xing Imperial Hotel
Montinola St., corner Muelle Loney St. Brgy. President Roxas Panay Island, Iloilo

Grand Xing Imperial Hotel misafirlere Iloilo merkezinde, Iloilo Müzesi ve Molo Konağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel SM City Iloilo Alışveriş Merkezi ile 2,8 mi (4,4 km) ve Medicus Tıp Merkezi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için Flames Cafe ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 181 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (West Wing)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (West Wing)
Süit
Süit (Imperial West Wing)
Premier
Premier İki Ayrı Yataklı Oda (East Wing)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (West Wing)
Room
Premier Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (East Wing)
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda (East Wing)
Room
Riverview Suite Room (East Wing)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x