Grand View

Decentralized Administration Of The Aegean, Megalochori
Grand View Öne Çıkan Resim
Grand View Dış Mekan
Grand View Dış Mekan
Grand View Dış Mekan
Grand View Dış Mekan
Image More +176 fotoğraf
Grand View
Megalohori Decentralized Administration Of The Aegean, Megalochori

Santorini bölgesindeki Grand View konaklamanızda, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Perissa Plajı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Kamari Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Süit,
Süit, Balkon (Jacuzzi)
Family
Family Süit
Superior
Superior Oda, Balkon
Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Luxe
Luxe Suite, Hot Tub
Honeymoon
Honeymoon Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x