Grand Tourist Hotel

Maskat
Grand Tourist Hotel Genel
Grand Tourist Hotel Genel
Grand Tourist Hotel Genel
Grand Tourist Hotel Genel
Grand Tourist Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +71 fotoğraf
Grand Tourist Hotel
Musca, Bousher,131 , Maskat

Maskat bölgesindeki Grand Tourist Hotel konaklamanızda Panorama Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Sultan Qaboos Spor Kompleksi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Avenues Alışveriş Merkezi ile 2,6 mi (4,1 km) ve Muscat Grand Mall Alışveriş Merkezi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 133 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x