Grand Tamarind Lake

Kataragama
Grand Tamarind Lake Öne Çıkan Resim
Grand Tamarind Lake Dış Mekan
Grand Tamarind Lake Dış Mekan
Grand Tamarind Lake Dış Mekan
Grand Tamarind Lake Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Grand Tamarind Lake
Kandasuridugama Raja Mawatha , Kataragama

Grand Tamarind Lake misafirlere Kataragama merkezinde, Yala Ulusal Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Kataragama Arkeoloji Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Kataragama Tapınak Kompleksi ile 1,6 mi (2,5 km) ve Kutsal Bo Ağacı ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 27 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x